BURSA BOSCH İŞYERLERİNDE TÜRK METAL COŞKUSU
BURSA BOSCH İŞYERLERİNDE TÜRK METAL COŞKUSU

Bursa programı kapsamında bugün (19 Eylül 2024) Bursa BOSCH işyerlerini ziyaret eden Genel Başkanımız Uysal Altundağ, sırasıyla BU 1, BU 2, BU 4, BOSCH Rexroth ve BOSCH Fren fabrikalarında üyelerimizle bir araya geldi.

Bugün ilk olarak BU 1 işyerinde üyelerimizle tezgâhları başında bir araya gelen Genel Başkanımız Uysal Altundağ, daha sonra BU 1 işyerimizde bulunan Mesleki Eğitim Merkezi’ni gezerek, çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı. İşyeri yönetimini de ziyaret eden Genel Başkanımız Altundağ, Bursa BOSCH Ticari Genel Müdürü Gitta Unger, Teknik Genel Müdürü Dirk Arnold, İnsan Kaynakları Direktörü Zeynep Yıldız ve Endüstriyel İlişkiler Yöneticisi Mecit Taner ile de bir görüşme gerçekleştirerek fabrikanın genel durumu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Genel Başkanımızın bugünkü ikinci durağı BU 2 işyerimiz oldu. Yüzlerce üyemizin sevgi gösterisi ile karşılandığı işyerinde, tezgâhları başında her biriyle tek tek tokalaştı. Bu ziyaretinin ardından BOSCH evine geçen Genel Başkanımız Uysal Altundağ, BOSCH çalışanlarına hizmet veren sosyal tesisleri gezerek üyelerimizin yararlandığı sosyal imkânlar hakkında bilgi aldı. Genel Başkanımız Altundağ, BOSCH ziyaretini BU 4, BOSCH Rexroth ve BOSCH Fren işyerlerine gerçekleştirdiği ziyaretlerle tamamladı.

Genel Başkanımız Altundağ’a BOSCH işyerlerini ziyaretinde Genel Başkan Yardımcımız Mesut Erdem ile Bursa 1 Nolu Şube Başkanımız Mehmet Burhan eşlik etti.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol