Dinex Türk Metal’le mutlu, gelecekten umutlu
Dinex Türk Metal’le mutlu, gelecekten umutlu

Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Yıldırım; Çerkezköy Şubemizi ve yeni örgütlendiğimiz Dinex iş yerimizi ziyaret etti. Ziyaretlerinde 2013 yılı değerlendirilerek 2014 programımız ele alındı.


Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Yıldırım Çerkezköy Şubemizi ve Dinex iş yerimizi ziyaret etti. Çerkezköy’de bir takım görüşmeler yapan Yıldırım, Çerkezköy Şubemizin İcra, Yönetim, Denetim ve Disiplin kurulu üyesi, işyerlerimizden Baştemsilci ve Temsilciler ile birlikte Şube Genişletilmiş Temsilciler Meclisini yönetti. Toplantıda Türk Metal’in 2013 yılı değerlendirilirken, 2014 yılına ilişkin planlar programlar ele alındı, hedefler konuşuldu. Toplantıya katılanlardan da önümüzdeki dönem için görüşler ve öneriler alındı, fikir alışverişinde bulunuldu.

Çerkezköy'de yeni teşkilatlandığımız Dinex Egzoz İşyerinde, İşyeri Yönetim Kurulu Üyeleri, CEO, Direktör ve Genel Müdür ve Bölüm Müdürleri ile Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Yıldırım ve Şube İcra Kurulu bir araya geldi. Son derece samimi ve verimli geçen toplantı sonrasında Yıldırım; üyelerimize Dinex yetkisinin sendikamıza gelmesiyle başlayan yeni süreç hakkında bilgilendirmede bulundu. Yıldırım; Dinex emekçilerinin Türk Metal ile artık daha mutlu ve gelecekten de umutlu gördüğünü belirtti. 160 binin üzerinde metal işçisinin Türk Metal’i tercih etmesiyle Dinex emekçilerinin de Türk Metal çatısı altında toplanmasının Türk Metal’i de mutlu ettiğini ifade etti.

Yıldırım Çerkezköy ziyaretinde Şubemizi de ziyaret etti. İcra Kurulumuzla istişare eden Yıldırım; genel konular hakkında bilgiler aldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol