EĞİTİM YARDIMLARI ÜYELERİMİZCE SEVİNÇLE KARŞILANDI
EĞİTİM YARDIMLARI ÜYELERİMİZCE SEVİNÇLE KARŞILANDI

Sendikamızın 100 Milyon TL’lik eğitim yardımı kapsamında, 25 Milyon TL’lik 3. dilimin dağıtımına başlaması üyelerimizce sevinç ve memnuniyetle karşılandı.


Sendikamız sosyal sendikacılık anlayışı kapsamında üyesine sunduğu hizmetlerden biri olan, eğitim yardımlarının 3. diliminin dağıtımına bugün (5 Eylül 2016) itibari ile başlandı. Tüm işyerlerimizde dağıtımına başlanan 150 TL’lik eğitim kartları üyelerimizce sevinç ve memnuniyetle karşılandı. Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, konu ile ilgili yaptığı açıklamasında:  “Tüm üyelerimize 150’şer liralık, toplamda 25 milyon liralık eğitim yardımlarımız dağıtılıyor. Bizlerin tek bir amacı vardır. O da tüm metal işçilerinin bu imkânlardan faydalanır hale gelmesidir. Tüm Metal işçilerini Türk Metal çatısı altında buluşturana kadar mücadelemiz devam edecektir. Eğitim yardımlarımız tüm üyelerimize hayırlı olsun” dedi. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol