ENGELLERİN KALDIRILDIĞI BİR DÜNYA DİLİYORUZ
ENGELLERİN KALDIRILDIĞI BİR DÜNYA DİLİYORUZ

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısyla sendikamız genel yönetim kurulu adına bir bir mesaj yayınladı. Mesajında şu ifadelere yer verdi.


Tüm dünyada engelli insanların sorunlarına dikkat çekmek ve bu sorunların ortadan kaldırılması için toplum bilincini artırmak, engellilerin toplumun bir parçası olduklarını, kendi vasıflarıyla bulundukları topluma değer katabilecekleri fikrini paylaşmak gibi güzel amaçlarla her yıl 3 Aralık günü “Dünya Engelliler Günü” olarak kutlanır.

Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek, onların yaşama sevinç ve bağlılığını artırarak, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için çaba göstermek her bireyin toplumsal sorumluluklarından biridir.

Türk Metal olarak özellikle engelli emekçilerimizin sorunlarını yakından takip ediyor ve bu konuya hassasiyetle yaklaşıyoruz. Engelli emekçi kardEşlerimiz için gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerin artarak devam edeceğini de ifade etmek istiyoruz.

Engellerin kaldırıldığı bir dünya için herkesin daha çok gayret göstermesini temenni ederken, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyor, engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol