ERDEMİR’DE YİNE SONUÇ ÇIKMADI
ERDEMİR’DE YİNE SONUÇ ÇIKMADI

Sendikamız Türk Metal ile MESS arasında Erdemir işyeri için bugün (06.12.2016) gerçekleştirilen 26. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmesinden yine sonuç çıkmadı.


Sendikamızın Erdemir işyerinde grev kararı almasından sonra MESS yönetiminden gelen görüşme talebi üzerine bugün (06.12.2016) gerçekleştirilen son toplantıdan da sonuç çıkmadı.

Ankara’da gerçekleştirilen toplantıda, MESS yönetimi sendikamıza yeni bir teklifle geldi. MESS, Erdemir işyerinde çalışan üyelerimizin maaşlarına ilk altı ay için 510 TL seyyanen zam (saat ücretlerine 1,70 TL) ile sosyal haklarda ilk yıl için %9,5 oranında zam teklifinde bulundu.

MESS’in teklifi sendikamız tarafından kabul edilmedi. Sendikamızın teklifi kabul etmemesi üzerine MESS tarafından yeni bir görüşme talebi geldi.

Yeni görüşme talebine sendikamızın olumlu karşılık vermesi ile taraflar 12 Aralık 2016 tarihinde MESS’in Ankara Bölge Temsilciliği'nde tekrar bir araya gelecekler. Görüşme saat 15.00’da başlayacak.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol