“FORD OTOSAN EMEKÇİSİNE TEŞEKKÜR”
“FORD OTOSAN EMEKÇİSİNE TEŞEKKÜR”

Genel Sekreterimiz Yücel Yücel Ford Otosan İnönü Fabrikası’nda düzenlenen Açık Kapı toplantısında konuştu.  Yücel; “Türk Metal Ailesi olarak insana sevginin, emeğe saygının olduğu her işyerinde, üretmeye, kazandırmaya, kazanmaya devam edeceğiz” dedi.


Geleneksel olarak her yıl düzenlenen Ford Otosan Açık Kapı toplantısı 17 Aralık’ta Eskişehir’de düzenlendi. Burada Türk metal Sendikası adına bir konuşma yapan Genel Sekreterimiz Yücel Yücel; Türk Metal Sendikası’nın bugünlere gelmesinde sendikayı bir aile olarak kabul etmesinin öneminin büyük olduğunu belirttikten sonra “Bizim ailemizin bireyleri Türkiye genelinde 700'e yakın işyerinde çalışmakta ve üretmektedir. Üretmekte diyorum. Çünkü bizim hedefimizin ilk basamağında üretmek vardır. Sonra kazandırmak ve kazanmak gelir. Biz Türk Metal Ailesi olarak insana sevginin, emeğe saygının hayata geçtiği her işyerinde, her fabrikada üretmeye, kazandırmaya, kazanmaya devam edeceğiz” dedi.

Türk sanayiinde 32 yıllık bir mazisi olan FORD OTOSAN'ın aklın ve emeğin ortak eseri olduğunu söyleyen Yücel;  bu eseri, hem Türkiye'ye hem de Türk insanına sayısız faydalar sağlayacak bir olgunluğa getirdikten sonra sessiz bir şekilde aramızdan ayrılan Merhum Vehbi Koç'u da bu vesileyle saygı ile anıyorum” dedi.

FORD OTOSAN'ın bu konuda bugüne kadar göstermiş olduğu, içtenliği, iyi niyet ve samimiyeti takdirle karşılandığını belirten Yücel;  “Bu duyguları emekçilerden, işçilerden, çalışanlardan esirgemeyen her işyerini biz başımızın üstünde taşırız” diye sözlerine ekledi.

Ford Otosan emekçileri hakkında da konuşan Yücel;  Türk Metal emekçilerinin FORD OTOSAN'ın başarısı için 15, 20 ve 25 yıldır alınteri döktüğünü göz nuru ve emek harcadığını ifade etti ve bu emekçi kardeşleri kutlayarak onlara Türkiye'ye ve Türk sanayiine sağladıkları katkılar için teşekkür etti.

Toplantıya ayrıca Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün; çok sayıda Ford Otosan yöneticisi ve Eskişehir Şube Başkanımız Erkunt Kılınç da katıldı. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol