GENEL BAŞKANIMIZ ALTUNDAĞ OYAK RENAULT VE OYAK HORSE FABRİKALARINI ZİYARET ETTİ
GENEL BAŞKANIMIZ ALTUNDAĞ OYAK RENAULT VE OYAK HORSE FABRİKALARINI ZİYARET ETTİ

Genel Başkanımız Uysal Altundağ, Bursa programı kapsamında bugün (18 Eylül 2024) Oyak Renault Otomobil Fabrikaları ile Oyak Horse Makine Ekipmanları işyerlerini ziyaret ederek üyelerimizle bir araya geldi. Ziyaretinin ilk bölümünde Renault Group Türkiye CEO’su Jan Ptacek, Oyak Renault Genel Müdürü Hüseyin Kaan Özkan, Oyak Horse Genel Müdürü Gökhan Deniz, İnsan Kaynakları Etik ve Uyum Direktörü Tolga Görgülü, Endüstriyel ve Sosyal İlişkiler İnsan Kaynakları Operasyonları Departman Müdürü Ömer Başaran ile Endüstriyel Fonksiyonlar ve Uluslararası Transferler Departman Müdürü Neslihan Özer ile bir araya gelen Genel Başkanımız Uysal Altundağ, fabrikaların çalışma düzeni ve üretim yapısı hakkında bilgi aldı.

Genel Başkanımız Altundağ, Oyak Renault yönetimi ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından üyelerimizle bir araya geldi. Fuaye alanının girişinde yüzlerce üyemizin büyük bir coşku ve heyecanla karşıladığı Genel Başkanımız, sendikamızın çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu. Konuşmasını tamamladıktan sonra sendika temsilciliğine geçen Genel Başkanımız Uysal Altundağ, burada üyelerimizle sohbet etti.

Daha sonra üyelerimizi tezgahları başında ziyaret eden Genel Başkanımız Altundağ, sırasıyla Oyak Renault Fabrikasının Boyahane, Kaporta, Pres, Montaj, İtfaiye ve Şasi Departmanlarını gezdi. Bu ziyaretlerin ardından üyelerimizle yemekhanede akşam yemeğinde bir araya gelen Genel Başkanımız son olarak Oyak Horse Fabrikasını ziyaret ederek bugünkü programını tamamladı.

Genel Başkanımız Altundağ’a Oyak Renault ve Oyak Horse ziyaretinde, Genel Başkan Yardımcımız Mesut Erdem ile Bursa Emek Şube Başkanımız Nizamettin Bilik eşlik etti.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol