GENEL BAŞKANIMIZ ALTUNDAĞ TOFAŞ EMEKÇİLERİYLE BULUŞTU
GENEL BAŞKANIMIZ ALTUNDAĞ TOFAŞ EMEKÇİLERİYLE BULUŞTU

21 Eylül 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilecek TOFAŞ Şube Genel Kurulumuza katılmak ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bursa’ya gelen Genel Başkanımız Uysal Altundağ, ilk ziyaretini bugün (17 Eylül 2024) TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikasına gerçekleştirdi.

Fabrika girişinde yüzlerce TOFAŞ emekçisinin coşkulu karşılaması ile ziyaretine başlayan Genel Başkanımız Altundağ, ilk olarak TOFAŞ CEO’su Cengiz Eroldu, İnsan Kaynakları Direktörü Orçun Sarıca ve İnsan Kaynakları ve Endüstriyel İlişkiler Müdürü Mecnur Karagöz ile bir araya geldi.  Daha sonra Fabrika Direktörleri ile işyerinin durumu ve önümüzdeki dönem hedefleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

TOFAŞ Yönetiminin ardından Gövde, Boyahane ve Montaj Atölyelerini ziyaret ederek üyelerimizle tezgâhları başında bir araya gelen Genel Başkanımız, atölye ziyaretlerinin ardından TOFAŞ işyeri sendika temsilciliğimizde üyelerimizle buluştu. Sendika işyeri temsilciliği önünde TOFAŞ işçilerine seslenen Genel Başkanımız Uysal Altundağ, sendikamızın faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Genel Başkanımız Altundağ, TOFAŞ programı kapsamında son atölye ziyaretini Opar Yedek Parça Ambarına gerçekleştirirken, TOFAŞ Şubemizin düzenlediği Futbol Turnuvasında şampiyon olan takıma kupalarını takdim ederek, başarılarının devamını diledi. Genel Başkanımız, TOFAŞ programında son olarak TOFAŞ Spor Salonu, TOFAŞ Akademi ve Sosyal Tesislerini ziyaret ederek üyelerimizin yararlandığı sosyal imkânlar hakkında bilgi aldı.

Genel Başkanımız Altundağ’a TOFAŞ işyeri ziyaretinde Genel Başkan Yardımcımız Mesut Erdem ile TOFAŞ Şube Başkanımız Mustafa Molla eşlik etti.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol