GENEL BAŞKANIMIZ ALTUNDAĞ VESTEL’DE
GENEL BAŞKANIMIZ ALTUNDAĞ VESTEL’DE

Genel Başkanımız Uysal Altundağ, Sendikamız Türk Metal’in uzun bir sürecin ardından örgütlenerek ilk toplu iş sözleşme sürecini başarı ile tamamladığı dünya devi beyaz eşya ve elektronik fabrikası Vestel’i 25 Haziran 2024 Salı günü ziyaret etti. 17 bin işçinin çalıştığı tesislerde Vestel çalışanlarının coşkulu karşılaması ile ilk olarak Vestel Elektronik Fabrikasını ziyaret eden Genel Başkanımız Altundağ, tesislerin girişinde üyelerimizle sohbet ederek, günün anısına toplu bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Genel Başkanımız Altundağ, daha sonra Vestel Elektronik Fabrikası’nda bulunan işyeri sendika temsilciliğinde üyelerimizle bir araya geldi. Vestel ziyareti kapsamında Vestel Beyaz Eşya Buzdolabı 2 Fabrikasını da ziyaret eden Genel Başkanımız Altundağ, işyeri sendika temsilciliğinde üyelerimizle bir araya gelerek sohbet etti ve günün anısına fabrika çalışanları ile toplu bir fotoğraf çektirdi.

Vestel ziyareti kapsamında Vestel Beyaz Eşya Buzdolabı 1 Fabrikasına teknik ziyaret gerçekleştiren Genel Başkanımız Altundağ’a, Vestel Fabrikası ve ürünleri hakkında bilgilendirmelerde bulunulurken, ziyaret kapsamında üretim alanı da gezdirildi.

Vestel ziyaretinde son olarak Vestel İnsan Kaynakları Direktörü Zeynep Tarhan ve Endüstriyel İlişkiler Müdürü Günay Tunalı ile Vestel İnsan Kaynakları Ofisi’nde bir araya gelen Genel Başkanımız Altundağ, fabrika ile ilgili izlenimlerini paylaşırken, fabrikanın çalışmaları hakkında da bilgi aldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol