GENEL BAŞKANIMIZ ÜYELERİMİZLE BULUŞTU!
GENEL BAŞKANIMIZ ÜYELERİMİZLE BULUŞTU!

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, 25 Mart 2018 Pazar günü ilk olarak İstanbul 1 Nolu Şubemize bağlı Arçelik Elektronik İşletmesinin düzenlediği birliktelik yemeğine daha sonra İstanbul Anadolu Yakası Şubemize bağlı işyerlerinin birlikte düzenlediği birliktelik ve dayanışma yemeğinde yüzlerce üyemizle bir araya geldi.

Her iki programda yüzlerce üyemizle bir araya gelen Genel Başkanımız Kavlak, üyelerimiz tarafından düzenlenen bu güzel etkinliklerde yer almaktan duyduğu memnuniyeti belirttiği birer selamlama konuşması yaptı. Konuşmalarına sendikamız Türk Metal ile metal emekçilerini sımsıkı kenetleyen tek unsurun sadece metal sektörü olmadığına dikkat çekerek başlayan Genel Başkanımız Kavlak, metal emekçisini bir araya getiren asıl nedenin sahip olduğu sevgi dolu yüreği olduğunu belirterek; “Bizi, birbirimize böylesine kenetleyen tek unsurun sadece metal sektörü olmadığını çok iyi biliyorum. Bizi, bölünmez bir bütünün parçası yapan asıl neden, yüreklerimizdir. Sevgiyle dönen bir dünya için çarpan yüreklerimizdir. Hakça paylaşmak için atan, ülkemizin geleceği için kaygılanan, barış ve mutluluk için heyecanlanan yüreklerimizdir. Bizi, kopmaz bir zincirin halkaları yapan asıl neden ise hayallerimizdir. Daha güzel bir yaşam için kurduğumuz hayallerdir. Yalnızca kendimiz için değil, bütün emekçilerin alın teri için beslediğimiz çocuklarımızın geleceği için yeşerttiğimiz hayallerdir. Biz, işte bu yüzden, dünyanın en zor işini gerçekleştiriyoruz. Aynı sofranın etrafında, ekmeğimizi kardeşçe bölüşebiliyoruz. Belki Halil İbrahim sofrasında değil ama güneşin sofrasında bir türkü tadında kucaklaşıyoruz. Hem de hiç sorgulamadan hem de hiç kuşku duymadan, korkmadan yapıyoruz bunu. Çünkü yarınlara giden yolun birlikten geçtiğini biliyoruz. Yarınları, ancak beraber kurabileceğimizi biliyoruz. Biz birbirimize güveniyoruz.” dedi.

Her iki etkinlikte de üyelerimizin yoğun ilgi ve sevgi gösterileri ile karşılaşan Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti üyelerimizi alkışlayarak karşılık verdi.

İstanbul 1 Nolu Şubemize bağlı Arçelik Elektronik İşletmesi’nde çalışan üyelerimizin düzenlediği birliktelik yemeğine Arçelik Elektronik İşletmesi Direktörü Veli Ağ, Arçelik Elektronik İşletmesi İnsan Kaynakları Direktörü Tülay Demir ile İstanbul 1 Nolu Şube Başkanımız Murat Salar katılırken,  üyelerimiz ise eşleri ile birlikte katıldı.

İstanbul Anadolu Yakası Şubemize bağlı işyerlerinin ortaklaşa düzenlediği etkinliğe ise, İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanımız Halil Erdal, Gebze 1 Nolu Şube Başkanımız Mustafa Teke ile Gebze Dilovası Şube Başkanımız İsmail Çiçek de katıldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol