KAVLAK’TAN BURSA SOSYAL TESİS İNŞAATINI ZİYARET
KAVLAK’TAN BURSA SOSYAL TESİS İNŞAATINI ZİYARET

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, Genel Başkan Yardımcımız Mesut Gezer, Genel Mali Sekreterimiz İsmail Dursun 24 Eylül’de Bursa’da İnşaatı devam eden sosyal tesisimizi ziyaret etti.


Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, Genel Başkan Yardımcımız Mesut Gezer, Genel Mali Sekreterimiz İsmail Dursun 24Eylül’de Bursa’da İnşaatı devam eden sosyal tesisimizi ziyaret etti. Bursa Şube Yöneticilerimizin, temsilcilerimizin ve diğer üyelerimizin bulunduğu ziyaret sırasında Genel Başkanımız Kavlak; inşaatın gidişatı hakkında bilgi aldı. “Sosyal tesisin Bursa’daki metal işçilerinin önemli bir ihtiyacını karşılayacağını kaydeden Kavlak; uzun zamandır bu projenin hayata geçmesini için çalışmalar yürütüyorduk, nihayet projemiz tamamlanmak üzere, tüm üyelerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” diyerek tesisin inşaatını gezdi.

Ziyaretin ardından Bursa’daki şubelerimizin yöneticileri, temsilcilerimiz ve üyelerimiz ile bir araya gelen Genel Merkez Yöneticilerimiz hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol