KINIYORUZ!
KINIYORUZ!
Genel Başkanımız Pevrul Kavlak herkesin vicdanını sızlatan Özgecan Aslan Cinayeti üzerine Sendikamız Genel Yönetim Kurulu adına bir kınama mesajı yayınladı. Mesajında şu ifadelere yer verdi:
 
Bazı olaylar vardır ki bunlar halkın vicdanında kapanması zor yaralar açar. Özgecan Aslan cinayeti de hepimizin vicdanında kapanması zor bir yara açmıştır. Daha 20 Yaşında genç bir kız evladımız acımasızca katledildi. Katiller sadece Özgecanı değil aynı zamanda bu toplumun huzurunu, insanlığa olan güvenini de katletti. Bu alçakça ve haince işlenen cinayetin faillerini "esfel-i safilin" dediğimiz toplumun en aşağılığı en sefili olarak nitelendiriyoruz. 
 
Özgecan'ın acılı ailesine, yakınlarına ve arkadaşlarına baş sağlığı ve sabır diliyoruz. Özgecan Aslan cinayetini, vahşetini, insanlık dışı bu olayı tüm kalbimizle kınıyoruz. Suçluların en ağır cezaya çarptırılmalarını istiyoruz. 
 
Özgecan Aslan; mekanın cennet olsun. Nur içinde yat. Sana bunu reva gören zihniyete karşı mücadelemiz devam edecek.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol