TÜRK-İŞ BAŞKANLAR KURULU‘NDAN TÜRK METAL’E TAM DESTEK!
TÜRK-İŞ BAŞKANLAR KURULU‘NDAN TÜRK METAL’E TAM DESTEK!

TÜRK-İŞ Başkanlar Kurulu, sendikamız Türk Metal’in yarın (19.01.2020) gerçekleştireceği Büyük Bursa Mitingi öncesi Bursa’da toplandı. TÜRK-İŞ Yönetim Kurulu üyeleri ve TÜRK-İŞ’e bağlı sendika yöneticilerin katıldığı toplantıda çalışma hayatı ile ilgili ülkemizde yaşanan son gelişmeler de değerlendirildi.

TÜRK-İŞ Başkanlar Kurulu üyeleri sendikamız Türk Metal’in yarın Bursa’da düzenleyeceği Büyük Bursa Mitingine tam destek verdiklerini ifade ederken,  sendikamız Türk Metal’in işveren sendikası MESS ile yürüttüğü Grup Toplu İş Sözleşmesi süreci tamamlanana kadar gerçekleştireceği tüm eylemlerde sendikamızın yanında olduklarını vurguladılar.

Başkanlar Kurulu’nda konuşan TÜRK-İŞ Genel Sekreteri ve Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, sendikamızın işveren sendikası MESS ile yürüttüğü Grup Toplu İş Sözleşmesi süreci hakkında Başkanlar Kurulu üyelerini bilgilendirirken, MESS ile yürüttüğümüz sürecin yalnızca metal işçilerini değil tüm işçi hareketi için kritik bir öneme sahip olduğunu söyledi. Genel Başkanımız Kavlak, TÜRK-İŞ Başkanlar Kurulu üyelerine yarın gerçekleştirilecek Büyük Bursa Mitingine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Toplantıya TÜRK-İŞ Genel Sekreteri ve Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın yanı sıra sendikamızı temsilen Genel Başkan Yardımcılarımız Uysal Altundağ ile Halil Faki Erdal, Genel Mali Sekreterimiz Murat Salar ve Genel Sekreterimiz Taliphan Kıymaz katıldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol