TÜRK METAL BAYRAMI KUTLU OLSUN!
TÜRK METAL BAYRAMI KUTLU OLSUN!

Sendikamız Türk Metal ile MESS arasında imzalanan yüzyılın sözleşmesinin detaylarını Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, sıcağı sıcağına televizyondan canlı olarak üyelerimizle paylaştı. Sözleşmenin açıklanmasının ardından şube yöneticilerimiz ve temsilcilerimiz işyerlerimizde üyelerimizle bir araya geldiler. Üyelerimiz işyerlerinde şube yöneticilerimizi büyük coşku ve sevgi gösterileri ile karşıladı.

Genel Başkanımızın söz verdiği gibi ücretlerde çekme, kıdem ve seyyanen zammın üçünü de alarak ortalama da yüzde 24,63 zam oranına ulaşması, sözleşme süresinin üyelerimizin talep ettiği gibi iki yıl olarak imzalanması, sözleşmeye ilk kez eklenen tamamlayıcı sağlık sigortası, postabaşı tazminatı ve kayınvalide-kayınbaba vefatında üç günlük izin hakkının alınması üyelerimizin sevincini ve coşkusunu arttırdı.

5 Ekim 2017 tarihinde başlayan ve 30 Ocak 2018 tarihinde taraflar arasındaki anlaşma ile tamamlanan müzakerelerde bizleri işyerlerinde, sokaklarda, caddelerde, kent meydanlarında yağmur çamur demeden destekleyen, sendikasının arkasında duran, gösterdiği olgunlukla işçiyi işverene, işvereni işçiye düşman etmeyen üyelerimize bir kez daha teşekkür ederiz.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol