TÜRKİYE-AB KİK ÜYELERİNDEN MİLLİ SAVUNMA BAKANI AKAR'A ZİYARET
TÜRKİYE-AB KİK ÜYELERİNDEN MİLLİ SAVUNMA BAKANI AKAR'A ZİYARET

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar,  TÜRK-İŞ, TOBB, TESK, Hak-İş, Türkiye Kamu-Sen, Memur-Sen, TİSK ve TZOB’den oluşan Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi Türkiye Kanadı üyelerini kabul etti. 29 Ekim 2019 Salı günü gerçekleştirilen ziyarette Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) adına TÜRK-İŞ Genel Sekreteri ve Genel Başkanımız Pevrul Kavlak katıldı.

TÜRK-İŞ Genel Sekreteri ve Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, Milli Savunma Bakanı Akar’a yapılan ziyarette gerçekleştirdiği konuşmasında, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle, kahraman ordumuzun kullandığı vasıta, silah ve teçhizatın; yerli, millî imkânlarla üretilmesinde başrolü oynayan Türk Metalli metal işçilerinin yaşadığı gururun bugün, bir kat daha arttığını ifade etti. Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, Milli Savunma Bakanlığı nezdinde Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol