10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN!
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN!

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle sendikamız Yönetim Kurulu adına kutlama mesajı yayımladı.

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Gazetecilik, bir toplumun kalkınması ve ilerlemesi açısından yeri ve önemi tartışılmaz meslek gruplarından biridir. Mustafa Kemal Atatürk'ün de ifadesiyle "ulusun müşterek sesidir". Halkın haber alma ihtiyacını karşılayan basın emekçileri, halka hizmet veren tüm kurumlara karşı halk adına sözcülük görevini yürütür. Demokrasinin olmazsa olmazları arasında sayılan basın emekçilerimizin, doğru ve tarafsız bir şekilde haber yapabilmeleri için ekonomik ve sosyal haklarının güvence altına alındığı çalışma ortamlarının oluşturulması dileği ile bütün basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, görevleri başında hayatlarını kaybeden basın emekçilerini de bir kez daha rahmetle anıyorum.”

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol