160 İŞ YERİNDE, 90 BİN ÜYEMİZE SÖZLEŞME TASLAĞIMIZ ANLATILDI
160 İŞ YERİNDE, 90 BİN ÜYEMİZE SÖZLEŞME TASLAĞIMIZ ANLATILDI

Türk Metal – MESS 2014-2016 Grup Toplu İş Sözleşmesi teklif taslağı 160 iş yerinde yaklaşık 90 bin Türk Metal üyesine anlatıldı. Metal işçileri sunulacak teklifi büyük coşku ve sevinçle karşıladı.


Temsilcilerimizin ve kurullarımızın katıldığı anket çalışmalarının ardından Genel Merkez uzmanlarımızca rapor haline getirilen sonuçlar Başkanlar Kurulumuzca değerlendirildi. Sonuçların taslak haline getirilmesinin hemen ertesi gününde de önce 28 şubemizde iş yeri temsilcilerimizle ve kurullarımızla sonra da 160 iş yerinde yaklaşık 90 bin Türk Metal üyesi ile bu taslak paylaşıldı, sorular cevaplandırıldı. Taslağın açıklanması ile birlikte üyelerimiz gerek sosyal medya yoluyla gerekse telefonlarla teşekkürlerini bildirdiler, teklifi büyük coşku ve sevinçle karşıladılar.

İş yerlerinde temsilcilerimiz iki gün boyunca taslağımızı, yeni tekliflerimizi üyelerimizle paylaştı.  Üyelerimizden süreç boyunca Türk Metal’e tam destek mesajı verildi.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol