19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!
19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda 19 Mayıs 1919 tarihi önemli dönüm noktalarından biridir. Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı tarih olan 19 Mayıs aynı zamanda “Gençlik ve Spor Bayramı” olarak kutlanmaktadır.

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, Milli Mücadelemizi başlatan sürecin 102. yıldönümüne ulaşmış olmanın gururu ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Yönetim Kurulumuz adına bir kutlama mesajı yayımladı. Genel Başkanımız Kavlak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladığını mesajında; “19 Mayıs 1919 tarihinde Atatürk'ün Samsun'a çıkışı, emperyalizmin, "artık bitti" dediği Türk milletinin, kendisine biçilen kefeni parçalayıp, yeniden özgür milletler tarihine yürüyüşünün ilk adımıdır. Başarı ile tamamlanan bu kutlu yürüyüşümüzün sonunda kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'mizin bekası ise, ulusumuzun gençlerine emanet edilmiştir. Bu düşünce ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milletimiz uğruna can veren tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol