19. ULUSLARARASI ÇOCUK MECLİSİMİZ ANKARA’DA TOPLANDI
 19. ULUSLARARASI ÇOCUK MECLİSİMİZ ANKARA’DA TOPLANDI

Metal Çocuk Arkadaş Kulübü’nün gelenekselleşen Çocuk Meclisi toplantılarının 19’uncusu, 16-19 ve 19-22 Haziran 2019 tarihleri arasında iki gurupta Anadolu Hotels Esenboğa Thermal’de gerçekleştirilecek. Bu yıl ilk kez iki grupta düzenlenecek Çocuk Meclisi’ne, iki grupta toplam 1400’ün üzerinde üye çocuğunun yanı sıra Avrasya ülkelerinden gelen 50’e yakın konuk çocuk katılacak.

Metal Çocuk Arkadaş Kulübü 19. Uluslararası Çocuk Meclisi’nin ilk gurubunun açılış programı 17 Haziran 2019 Pazartesi günü yapıldı. Açılış programında ilk olarak kürsüye kurultay delegeleri adına Bursa 2 Nolu Şube Delegesi Kübra Akar çıkarak bir konuşma yaptı. Kürsüye daha sonra açılış konuşmasını gerçekleştirmek üzere Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Odabaş çıktı. Konuşmasına Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın selam ve başarı dileklerini ileterek başlayan Genel Başkan Yardımcımız Odabaş; “Bu yıl Metal Çocuk Arkadaş Kulübü, Çocuk Meclisi toplantımızı ilk kez iki grupta gerçekleştiriyoruz. 2018-2019 eğitim dönemini başarı ile tamamlayan üye çocuklarımızın katıldığı toplantımıza daha çok arkadaşınızın katılabilmesi adına böyle bir kararı uygulamaya geçirdik. Şimdiden katılımcı tüm çocuklarımızı kurultay boyunca başarılar dilerim.” dedi. Konuşmasına kurultaya katılan çocuklara seslenerek tamamlayan Genel Başkan Yardımcımız Odabaş; “Dört günlük program boyunca iyi arkadaşlıklar, dostluklar ve unutulmaz anılar biriktirmenizi ve burada yaşadıklarının gittiğiniz bölgelerdeki diğer arkadaşlarınızla paylaşmanızı istiyoruz. Şimdiden Çocuk Meclisi bünyesinde düzenlenecek diğer etkinliklerde hepinize iyi eğlenceler diliyorum.” dedi.

19. Uluslararası Çocuk Meclisi’nin açılış programı gelenekselleşen toplu fotoğraf çekimi ve ardından gerçekleştirilen fidan dikimi töreni ile tamamlandı. 19. Uluslararası Çocuk Meclisi açılış programına Uluslararası Avrasya Metal İşçileri Federasyonu Genel Sekreteri İsmail Dursun da katıldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol