23 NİSAN KUTLU OLSUN
23 NİSAN KUTLU OLSUN

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile Genel Yönetim Kurulumuz adına bir kutlama mesajı yayınladı.


Mesajda şu ifadelere yer verildi:

Büyük önder Mustafa Kemal 1923'te milletine söz vermişti. "Milli egemenlik uğrunda canımı vermek benim için vicdan ve namus borcu olsun!" Bizler şu an şu dakika, aynı şuur ve inançla ülkemize bağlıyız, 1923’te aslında bir millet adına verilen sözünde izindeyiz.

Bugün 23 Nisan! Dünyada 230 milyon çocuk çatışma bölgelerinde yaşıyor ve 58 milyon çocuk eğitimden yoksun! Çocuklarımızın ihtiyacı olan barışı tesis etmenin ve daha iyi bir dünya sağlamanın tek yolu, eğitim… Türk Metal Sendikası olarak üyelerimize sağladığımız 100 Milyon TL’lik eğitim yardımıyla çocuklarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Demokratik bir kitle örgütü olarak yarınımız ve bekamızın teminatı olan çocuklarımıza sahip çıkma ve onları, iyiye, doğruya ve güzele teşvik etme konusundaki çabalarımızı sürdüreceğiz.

Ülkemizin geleceğinin teminatı çocuklarımız başta olmak üzere tüm ulusumuzun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor. Büyük Önder Mustafa Kemal ve ülkemiz uğrunda canını veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekânları cennet olsun.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol