23 NİSAN KUTLU OLSUN
23 NİSAN KUTLU OLSUN

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile Genel Yönetim Kurulumuz adına bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında şu ifadelere yer verdi:


Egemenliğin kayıtsız şartsız Millete verildiği; geleceğimiz olan çocuklarımıza da taşıdığı değeri dolayısıyla hediye edildiği bir gündür 23 Nisan!

Milli iradenin, demokrasinin ve halkın taleplerinin temel kılındığı ve bu temel üzerine inşa edilen Cumhuriyetimizin sağlıklı ve vatan sevgisiyle dolu çocuklarımıza ve gençlerimize emanet edildiği bu günü milletçe bir kez daha kutlamanın mutluluğu içindeyiz.

Demokratik bir kitle örgütü olarak yarınımız ve bekamızın teminatı olan çocuklarımıza sahip çıkma ve onları, iyiye, doğruya ve güzele teşvik etme konusundaki çabalarımızı sürdüreceğiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız başta Metal Çocuk Kulübü üyelerimiz olmak üzere tüm çocuklarımıza ve milletimize kutlu olsun.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol