3 CANIMIZI YİTİRDİK
3 CANIMIZI YİTİRDİK

Bursa’da Oyak Renault fabrikasında16-24 vardiyasından çıkan üyelerimizi taşıyan servis aracının karıştığı ve hepimizi kahreden elim kazada 3 kardeşimizi kaybettik. 1’i ağır olmak üzere 7 kardeşimiz yaralı olarak tedavi altına alındı.

Hepimizi derinden üzen elim kaza ile ilgili Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, sosyal medya hesapları üzerinden bir taziye mesajı yayınladı. Genel Başkanımız Kavlak, mesajında: “Oyak Renault işyerinde çalışan kardeşlerimizi taşıyan aracın kaza yapması sonucu hayatını kaybeden arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun. Acımız tarifsiz ve çok büyüktür” dedi.

Türk Metal Ailesi olarak, hayatını kaybeden kardeşlerimiz, Hakan Şibay, Mesut Güney ve Güray Kanşıra ile yine aynı kazada hayatını kaybeden vatandaşımız Neslihan Namlucuoğlu’na tekrar Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Yaralı arkadaşlarımıza da acil şifalar dileriz.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol