30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, Türk Metal Yönetim Kurulu adına 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayınladı, mesajında şu ifadelere yer verdi:


Kahraman milletimizin verdiği bağımsızlık mücadelemizin sonuçlandığı 30 Ağustos 1922 tarihi Milletimiz için en mutlu günlerden biridir.

Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde şartlar ne kadar ağır ve zor olsa da, hatta zafer imkânsız olarak görülse de muzaffer olmanın gururunu yaşıyoruz.

Bütün dünyanın “bittiler, tükendiler, yok oldular” dediği anda küllerinden yeniden doğan, sıfırdan savunma sanayisini ve ordusunu kurarak başarılı olan bu şanlı ordumuzun gösterdiği direniş ve destansı mücadele gelecek nesillerimiz için örnek alınacak büyük bir olaydır.

Yüz yıllar geçse unutulmayacak ve her daim gururla anılacak bu zaferde Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; şehit olan, gazi olan, emeği geçen tüm Mehmetçiklerimizi sevgiyle, minnetle ve rahmetle anıyoruz. Türk Milletimizin gururla, şanla, şerefle kutlayacağı bu güzel ve özel gün, başta metal işçileri olmak üzere, yeryüzünde yaşayan ve Türk’üm diyen herkese kutlu olsun.

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol