30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, Türk Metal Genel Yönetim Kurulu adına her yıl gururla ve şerefle kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle ile bir mesaj yayınladı.


Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, mesajında şu ifadelere yer verdi.

“30 Ağustos, bütün dünyanın “bittiler, tükendiler, yok oldular” dediği an da küllerinden yeniden doğan şanlı milletimizin verdiği bağımsızlık mücadelesinin zaferle sonuçlandığı tarihi ve destansı bir gündür.

Bu destansı zaferin 94. yılını kutlayacağımız bu günlerde, kurtuluş mücadelesini verdiğimiz günlerde olduğu gibi hem içeride hem dışarıda ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü tehdit etmek isteyen şer odakları karşı kararlılıkla mücadelemizi devam ettiriyoruz. Özellikle son dönemlerde ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü tehdit eden bu şer odaklarına karşı milletimiz, bir ve beraber olup canı pahasına cumhuriyetimizi ve demokrasimizi savunmuştur. Terörle beslenen bu hain şer odakları, milletimizin asil ve güçlü duruşu karşısında 30 Ağustos 1922 tarihinde olduğu gibi her zaman yenik düşmeye mahkûmdur.

Türk Metal Sendikası Genel Yönetim Kurulu, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle, her türlü imkânsızlık ve badireye rağmen yüreklerindeki imanla bu toprakları bizlere vatan kılan Ulu Önder Atatürk ve aziz silah arkadaşlarını rahmetle anıyoruz. Milletçe, 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.” 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol