301 SOMA ŞEHİDİMİZ İÇİN 1301 FİDAN
301 SOMA ŞEHİDİMİZ İÇİN 1301 FİDAN

Soma’da kaybettiğimiz 301 maden emekçisi için Beylikdüzü Arçelik Elektronik İşletmesi emekçileri Babalar Günü vesilesiyle 1301 adet fidanı toprakla buluşturarak örnek bir çalışmaya imza attı.


İstanbul’da Beylikdüzü’nde faaliyet gösteren İstanbul 1 Nolu Şubemize bağlı Arçelik Elektronik İşletmesinde çalışan Türk Metal’e üye emekçiler;  vefatlarının birinci ayında Soma’lı emekçilerimizi unutmadı. Soma’da meydana gelen kazada yitirdiğimiz 301 emekçimiz ve geride kalan 432 yetim için Arçelik Elektronik Baştemsilciliğinin organizasyonu ile Babalar Günü’nde 1301 fidan dikildi.

Gerçekleştirilen organizasyonda emekçi arkadaşlarını unutmayan Arçelik Elektronik emekçileri duygulu anlar yaşadı. Yaşanan bu acı olayın unutulmaması, şehit emekçi arkadaşlarının geride kalanlarının acılarının paylaşılması adına gerçekleştirilen organizasyon örnek bir organizasyon oldu. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol