4 ARALIK DÜNYA MADENCİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN!
4 ARALIK DÜNYA MADENCİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN!

Dünya’nın en zor, en meşakkatli ve en riskli meslekleri arasında gösterilen madencilik, ülkemizde çok yaygın bir meslek türüdür. Madencilerin yerin derinliklerinden bin bir emekle çıkardığı madenler sayesinde yaşamımız daha da modernleşmekte ve kolaylaşmaktadır.

Tüm tehlikeli iş kollarında olduğu gibi maden iş kolunda da gerekli tedbirlerin zamanında alınması, iş güvenliği konusunda yaptırımların caydırıcı bir şekilde hayata geçirilmesinin gerekliliğini ve aciliyetini kısa bir süre önce Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde meydana gelen maden kazasında bir kez daha yaşadık.

Türk Metal camiası olarak ölümcül maden kazalarında dünyada ilk sıralarda yer alan ülkemizdeki maden kazalarının bir an önce son bulması dileğiyle, evlerine helal rızık götürmek için ölüme meydan okuyan maden emekçilerimizin 4 Aralık Madenciler Günü’nü kutluyor, rızkını kazanmak için indiği madenlerde yaşamını yitiren tüm kardeşlerimizi rahmetle anıyoruz.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol