ABANA MOTOR’DA GREVİMİZ ZAFERLE SONUÇLANDI
ABANA MOTOR’DA GREVİMİZ ZAFERLE SONUÇLANDI

Abana Motor San. A.Ş işvereniyle sürdürülen toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamayınca 8 Mayıs 2015’te başlattığımız grev zaferle sonuçlandı.


Abana Motor San. A.Ş işvereniyle sürdürülen toplu sözleşme görüşmelerinde 10 Mart 2015 tarihinde uyuşmazlık tutan sendikamız, anlaşma sağlanamayınca, 8 Mayıs 2015 tarihinde greve başlamıştı. 25 Mayıs tarihinde taleplerimiz işverene kabul ettirilerek anlaşmaya varıldı. Emekçilerimiz talep ettikleri haklarını alarak sendikamızca greve son verildi. Genel Başkan Yardımcımız Muharrem Aslıyüce grevin sona erdirilmesi ile ilgili Abana Motor’da üyelerimize seslenerek “Türk Metal her zaman üyelerinin yanında olmuştur. Sizlere gösterdiğiniz sabır ve direnç için teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra işçi arkadaşlarla “bu işyerinde grev vardır” pankartı Genel Başkan Yardımcımız Aslıyüce ile birlikte indirildi. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol