ACIMIZ BÜYÜK, BAŞIN SAĞOLSUN TÜRKİYE
ACIMIZ BÜYÜK, BAŞIN SAĞOLSUN TÜRKİYE

Ankara’da gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin Genel Başkanımız Pevrul Kavlak Sendikamızın Genel Yönetim Kurulu adına bir kınama ve başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajında şu ifadelere yer verdi


Terör çirkin ve kalleş yüzünü Ankara’da bir kez daha gösterdi. Son derece alçakça ve haince bir saldırı ile maalesef 28 vatandaşımız hayatını kaybederken 61 vatandaşımız da yaralandı.

Türkiye’yi Ortadoğu bataklığına çevirmek isteyenler, bu milletin birliğine ve bütünlüğüne kast edenler, yine bu milletin serinkanlı, sabırlı ve dik duruşu ile gereken cevaplarını alacaklar, emellerine ulaşmayacaklardır.

Acımız büyük, nefretimiz yüreğimizi yakıyor. Sadece 61 vatandaşımız değil, 79 milyon vatandaşımız yaralıdır. Ama inanıyoruz ki bu teröristler ve arkasındaki güçler, güvenlik güçlerimiz tarafından tespit edilerek hak ettiklerini bulacak, Allah’ın gazabından ise kurtulamayacaklardır.

Terörü ve teröre destek verenleri tüm kalbimizle kınıyor ve lanetliyoruz. Büyük bir üzüntü içinde hayatını kaybeden 28 vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa ve tüm milletimize başsağlığı diliyoruz. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol