ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ’NDE TÜRK METAL ANLATILDI
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ’NDE TÜRK METAL ANLATILDI

Türk Metal Sendikası ve üniversitelerin Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümlerinin ortaklaşa düzenlediği Üniversite Sendika Buluşmalarının 13’üncüsü 4 Nisan 2017 tarihinde Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde gerçekleştirildi. İktisat Topluluğu ve ÇEEİ Bölümü öğrencilerinin daveti üzerine Genel Sekreterimiz Av. Taliphan Kıymaz ile Türk Metal MESS Ortak Eğitim Sorumlumuz Mustafa Kemal Şen iki sunum gerçekleştirdi.

Söyleşi niteliğinde geçen sunumlarda Genel Sekreterimiz Kıymaz Türk Sendikacılığının gelişimi, Türkiye’de sendikalar ve çalışma hayatı, örgütlenme önündeki sorunlar, çözüm önerileri ve sendikamızın faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Genel Sekreterimiz Kıymaz; sendikamızın eğitime yaptığı katkılardan da söz ederek Türk Metal’in kapısının akademiye ve öğrencilere sonuna kadar açık olduğunu dile getirdi. Bu konuda gelen soruları da cevaplandırdı. Eğitim Sorumlumuz Mustafa Kemal Şen ise Sosyal Medya’nın kariyer ile ilişkisi hakkında bilgi verdi.

Program sonunda toplu fotoğraf çekilirken emeği geçen öğrencilere ve Doç. Dr. Hatice Erol, Doç. Dr. Sema Oğlak’a hediye verildi. Genel Sekreterimiz Kıymaz’a ve Eğitim Sorumlumuz Şen’e de plaket verildi.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol