AKDENİZ AVRUPA METAL SENDİKALARI TOFAŞ’TA
AKDENİZ AVRUPA METAL SENDİKALARI TOFAŞ’TA

Akdeniz Avrupa Metal Sendikaları Konferansı’na katılmak üzere ülkemize gelen İtalyan, Boşnak, Sırp, Kosovalı ve Karadağlı sendikacılar oluşan 22 kişilik heyet, konferans kapsamında sendikamızın Bursa’da örgütlü olduğu Türk Otomobil Fabrikası AŞ’yi (TOFAŞ ) ziyaret etti.

Akdeniz Avrupa Metal Sendikaları temsilcilerinden oluşan heyet, TOFAŞ işyeri ziyaretine fabrika ile ilgili tanıtım videosunu izleyerek başladılar. Daha sonra işyerini gezerek fabrikadaki üretim sürecini yakından görme fırsatı bulan konuk sendikacılar, son olarak ise sendikamızın TOFAŞ İşyeri Temsilciliğini ziyaret ettiler. Genel Başkan Yardımcımız Mesut Gezer, temsilcilikte sendikamızın Türk Metal’in fabrikadaki sendikal yapılanması hakkında konuk sendikacılara bilgiler verdi. Konuk sendikacılar, ziyaret sırasında üyelerimizle de bir araya gelerek sohbet etme imkânı da buldular.

6 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşen ziyarette, FIM/CİSL İtalya Metal İşçileri Sendikası’ndan 5 kişi,  Bosna Metal İşçileri Sendikaları Federasyonu’ndan 4 kişi, Sırbistan Sanayi Sendikası’ndan 2 kişi, Sırbistan Ier Nezavisnost Sendikası’ndan 3 kişi, Sırbistan Bağımsız Metal İşçileri Sendikası’ndan 3 kişi, Kosova Bağımsız Metal İşçileri Sendikası’ndan 3 kişi ve Karadağ Metal İşçileri Sendikası’ndan 2 kişi yer aldı.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol