AKIN AKIN YENİDEN TÜRK METAL DİYEREK GELİYORLAR
AKIN AKIN YENİDEN TÜRK METAL DİYEREK GELİYORLAR

Gölcük Ford Otosan emekçileri akın akın Türk Metal’e geçmeye devam ediyor. Gerçekleri gören, yalanlara ve iftiralara aldırmayan emekçi arkadaşlarımız Gölcük Şubemize gelerek üyeliklerini gerçekleştirdiler.


Bir süre önce emekçilerle ilgisi olmayan bazı örgütlerin girişimiyle, üyelerimizin arasında birlik ve beraberliği bozmak, yalanlarla ve iftiralarla yıpratmak suretiyle, çoğu zaman da tehditle ve baskıyla sendikamızdan ayrılmaya zorlanan Ford Otosan emekçileri “bizim gerçek adresimiz Türk Metal, #YenidenTürkMetal” diyerek sendikalarına tekrar geçiş yaptılar.

Türk Metal ile birlikte mücadeleye devam kararı alan bir grup Ford Otosan Emekçisi arkadaşımız Genel Sekreterimiz Yücel Yücel ve Gölcük Şube Başkanımız Mehmet Şener ile bir araya gelerek metal işçilerinin tek adresi olan Türk Metal’e geri dönüş yaptılar. 

Ford Otosan’da çalışan arkadaşlarımız “Bir bir ortaya çıkan yalanlarla ve iftiralarla neyi amaçladıklarını bilmiyoruz.  Bildiğimiz bir şey varsa gidilen yolun yanlış olduğu. Huzursuzluk, belirsizlik istemiyoruz. Bir hak mücadelesi verilecekse bu ancak ve ancak Türk Metal ile olur” diyerek tekrar aramıza katıldılar.  

Türk Metal olarak aramıza tekrar katılan Ford Otosan emekçilerini gösterdikleri kararlı ve dik duruşlarından dolayı kutluyoruz

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol