ALIN TERİNİN ENGELİ OLMAZ
ALIN TERİNİN ENGELİ OLMAZ

Birleşmiş Milletlere üye ülkeler her yılın 10-16 Mayıs tarihlerini Engelliler Haftası olarak kutluyor. Bu tarihler arasında engellilik sorunu, engelliliğin önlenmesi ve engellilerin eğitimi konusu üzerinde duruluyor.

Türk Metal Sendikası Yönetim Kurulu, Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajda, engelli kardeşlerimizin önündeki engelleri kaldırmak için Türk Metal olarak mücadeleye devam ettiklerini belirtirken şu ifadelere yer verdiler: “Engelli kardeşlerimizin toplumsal hayatın her alanında üzerlerine düşen görevi yerine getirebilecek durumda olduğuna inanıyor, hayat mücadelelerindeki azim ve kararlılıklarını her zaman ilham kaynağı olarak görüyoruz. Onlara fırsat verildiğinde neleri başardıklarını; evine, işine, bu ülkeye nasıl katkıda bulunduklarını iyi biliyoruz. Bizim tek gayretimiz onların sosyalleşmesini sağlamak; üretime, sosyal ve siyasal hayata katılmasının önündeki engelleri kaldırmaktır. Bunun için çalışma ortamının daha uygun hale getirilmesi için çaba harcıyoruz. Sizin için mücadele etmekten asla vazgeçmeyeceğiz, önünüzdeki tüm engelleri kaldırmak için sonuna kadar mücadelemize devam edeceğiz.

Birlikte çalışıp, yarınlarımıza birlikte değer kattığımız engelli metal işçisi kardeşlerimiz başta olmak üzere, tüm engelli kardeşlerimizin 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası’nı kutlarız.”

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol