ALMANYA'DAN MERCEDES'İN TÜRK EMEKÇİLERİ KAVLAK'I ZİYARET ETTİ
ALMANYA'DAN MERCEDES'İN TÜRK EMEKÇİLERİ KAVLAK'I ZİYARET ETTİ

Almanya Bremen kentinden Mercedes Benz Fabrikası IG Metal Sendikası Baştemsilcisi İbrahim Akbal ve diğer Türk temsilciler ile işçilerinden oluşan 17 kişilik grup, Genel Başkamız Pevrul Kavlak'ı makamında ziyaret etti.


Almanya Bremen kentinden Mercedes Benz Fabrikası IG Metal Sendikası Baştemsilcisi İbrahim Akbal ve diğer Türk temsilciler ile işçilerinden oluşan 17 kişilik grup Genel Başkamız Pevrul Kavlak'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Aksaray Şube Başkanımız Muhterem Taşdemir ile İstanbul Mercedes Benz - Türk Fabrikası Baştemsilcisi Hasan Coşkun da eşlik etti. Genel Başkanımız Pevrul Kavlak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Almanya'da ve Türkiye'de aynı şirkette çalışan Türk emekçilerin bir araya gelmesi güzel bir organizasyon, geldiğiniz için teşekkür ediyorum" dedi. Grup Türk Metal Sendikası organizasyonu ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni, Anıtkabir'i  ve Beypazarı'nı da gezdi, Ankara'da bulunmaktan Türk Metal'i ziyaret etmekten ve bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol