ATACAĞINIZ İMZANIN MÜREKKEBİ OLACAĞIZ
ATACAĞINIZ İMZANIN MÜREKKEBİ OLACAĞIZ

Genel Başkanımız Kavlak; Arçelik Çamaşır Makinesi İşletmesinde üyelerimizle bir araya geldi. Arçelik işçileri ‘atacağınız her imzanın mürekkebi olacağız’ diyerek destek oldular.


Genel Başkanımız Kavlak; MESS Toplu İş Sözleşmesi kapsamında iş yeri ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda İstanbul Anadolu Yakası Şubemize bağlı Arçelik Çamaşır Makinesi İşletmesinde üyelerimizle bir araya geldi. Bütün Arçelik’li metal işçileri ‘Türk Metal nerede biz oradayız’, ‘Arçelik seninle gurur duyuyor’, ‘İşte Başkan İşte Sendika’, sloganları atarak Genel Başkanımız Kavlak’a ‘yanınızdayız, her zaman beraberiz, alacağınız tüm kararların altına atılacak imzanın mürekkebi olacağız’ dediler.

Genel Başkanımız Kavlak bugün Arçelik Çayırova Kampüsünde yaklaşık 1500 üyemizle tek tek tokalaştı, yüzlerce metal işçisi ile birlikte yürüyerek bütün fabrikayı dolaştı. Temsilcilik odasında üyelerimize MESS Toplu Sözleşmesi hakkında bilgiler veren Kavlak; “bu süreci hep birlikte yürüteceğiz, ‘MESS’in %4,6’lık teklifi kabul edilemez’ diyerek bugün itibariyle fazla mesailere kalmama hakkımızı kullanmaya başladık. Allah işimiz gücümüzü rast getirsin” dedi.

Genel Başkanımız Kavlak; Arçelik Çamaşır Makinesi İşletmesi Ürün Direktörü Salih Arslantaş'ı ve Arçelik Endüstri İlişkileri Yöneticisi Oğuz Çineli’yi de ziyaret ederek genel ekonominin gidişatı, sözleşme sürecimiz ve fabrikanın durumu hakkında sohbet ettiler. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol