BAMESA MURADİYE DE İLK SÖZLEŞME HEYECANI
BAMESA MURADİYE DE İLK SÖZLEŞME HEYECANI

Manisa 1 Nolu Şubemizin yeni örgütlendiği Bamesa Muradiye işyerinde bir süredir devam eden toplu iş görüşmeleri arabulucu aşamasında anlaşma ile sonuçlandı.


Manisa 1 Nolu Şubemizin yeni örgütlendiği Bamesa Muradiye Demir Çelik San. ve Tic A.Ş. işyerinde bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri 05.09.2016 günü arabulucu aşamasında anlaşma ile sonuçlandı. Üyelerimizle birlikte yürüttüğümüz süreçte Bamesa çalışanlarının ücretlerinde ikramiye ve üçlü paketle birlikte ortalama %28 artış sağlanarak, ortalamada aylık 586 TL kazanım elde edildi.

Sendikamız çatısı altında yeni örgütlenen ve ilk kez ikramiye hakkı kazanan Bamesa Muradiye çalışanları, sözleşmenin ilk dört ayında 25 saat, 5. ve 6 aylarında 50 saat ve 7 ayından itibaren 75 saat üzerinden her ay ikramiye alacak. Daha önce sosyal yardım uygulaması olmayan işyerinde üyelerimiz ilk kez bayram, yakacak, izin, evlenme, doğum, ölüm, askerlik, çocuk, öğrenim, yemek, vasıta, ayakkabı ve yolluk yardımı gibi kazanımların sahibi oldu.

Sözleşme 01.04.2016-31.08.2017 tarihleri arasında geçerli olmak üzere imzalandı.

Sözleşmenin tüm Bamesa Muradiye çalışanlarına hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. 

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol