BAŞIMIZ SAĞOLSUN
BAŞIMIZ SAĞOLSUN
İzmir'de bir askeri bir tersanede meydana gelen iş kazası sonucu 10 kişinin şehit olmasıyla ilgili Genel Başkanımız Pevrul Kavlak Genel Yönetim Kurulumuz adına bir başsağlığı mesajı yayınladı.
 
İzmir'in Karşıyaka İlçesi'ndeki Alaybey Askeri Tersane'de bakımı yapıldıktan sonra denize indirilmek istenen "TCG Değirmendere" adlı römorkör, yan yattı. Genelkurmay Başkanlığı'ndan, romorkörün yan yatmak suretiyle alabora olması sonucu 10 personelin hayatını kaybettiği, 17 personelin yaralı kurtarıldığı bildirildi. Hayatını kaybedenlerden 7'sinin er, 1'inin astsubay, 2'sinin ise sivil memur olduğu öğrenildi. 
 
Türk Metal Sendikası olarak meydana gelen bu iş kazasından büyük bir üzüntü duyuyoruz. Her seferinde bu son olsun dediğimiz ama bir türlü bitmek bilmeyen bu iş kazaları artık ülkemizin yapısal bir sorunu ve kanayan yarası haline gelmiştir. Bu olayların bir son bulmasını isterken bu son acı olayın soruşturulması gerektiğini düşünüyoruz. Hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol