BAŞKANLAR KURULUMUZ ANKARA’DA TOPLANDI!
BAŞKANLAR KURULUMUZ ANKARA’DA TOPLANDI!

Türk Metal Sendikası Başkanlar Kurulu, Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın başkanlığında 23 Aralık 2019 Pazartesi günü sendikamız Genel Merkez Binası’nda toplandı. MESS’e bağlı işyeri sendika temsilcilerimizin katılımı ile yarın (24.12.2019) düzenlenecek olan Genişletilmiş Temsilciler Meclisi öncesi toplanan Başkanlar Kurulumuz, Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın MESS süreci ile ilgili gelinen son durumu özetlediği açılış konuşması ile başladı. Daha sonra sırasıyla tüm şube başkanlarımız bölgelerinde düzenledikleri eylemler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Genel Merkez Binamızda toplanan Başkanlar Kurulu’na TÜRK-İŞ yönetimi de katıldı. TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, TÜRK-İŞ Genel Mali Sekreteri Ramazan Ağar, TÜRK-İŞ Genel Eğitim Sekreteri Nazmi Irgat ve TÜRK-İŞ Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Eyüp Alemdar, Başkanlar Kurulumuza hitap ederek MESS Grup Toplu İş Sözleşmesi sürecinde TÜRK-İŞ yönetimi olarak sendikamız Türk Metal’in yanında olduklarını belirttiler.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol