BAŞKANLAR KURULUMUZ TOPLANDI: İLK HEDEF 200.000
BAŞKANLAR KURULUMUZ TOPLANDI: İLK HEDEF 200.000

Sendikamız Başkanlar Kurulu2014 yılını değerlendirmek, 2015 yılı programını ele almak ve geçtiğimiz MESS sözleşme sürecimizi değerlendirmek üzere toplantı. Örgütlenmedeki hedefler ele alındı.


Türk Metal Sendikası Başkanlar Kurulu Genel Merkez Yönetim Kurulumuz ve Şube Başkanlarımızla birlikte toplandı. Açılış konuşması Genel Başkanımız Pevrul Kavlak tarafından yapıldı. Genel başkanımız Kavlak yaptığı konuşmada 2014 yılını değerlendirdi. “2014 yılında 50’ye yakın iş yerinde örgütlenme çalışması yapıldığını kaydeden Kavlak; bütün metal işçilerini tek çatı altında toplamaya yönelik, örgütlenme mücadelemizi yoğunlaştırarak sürdüreceğiz” dedi.

2015 yılında sosyal sendikacılık faaliyetlerimize ağırlık verileceğini de belirten Kavlak; “üyelerimizi memnun eden bir sözleşmeden sonra sosyal sendikacılık faaliyetlerimizle de sözleşmemizi taçlandıracağız” dedi. 

Söz almak isteyen Şube Başkanlarımız da bölgeleri hakkında bilgi verdikten sonra Genel Merkez Yöneticilerimiz kısa birer konuşma yaptılar.

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak kapanışta, bugün itibariyle 180 bine yakın üyemiz bulunuyor. İnşallah kısa zamanda 200.000 üye rakamına ulaşacağız. Bu güç ve potansiyel bizde var. Önemli olan bu hedef doğrultusunda bunu harekete geçirmektir” dedi.

Başkanlar Kurulumuz dilek ve temennilerle sona erdi. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol