BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ…
BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ…

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un hayatını kaybetmesinin ardından Genel Başkanımız Pevrul Kavlak Türk Metal Genel Yönetim Kurulu adına bir başsağlığı mesajı yayınladı, mesajında şu ifadelere yer verdi:


Türkiye’nin en önemli iş adamlarından Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu zamana kadar uzlaşmacı tavırlarıyla, güler yüzüyle ve yardımsever kişiliği ile hem Holding bünyesinde binlerce çalışanının sevgisini kazanan, hem de yatırımları ve girişimciliği ile Türkiye’nin kalkınmasında önemli başarılara imza atan Mustafa Koç’un vefatı tüm ülkemizi üzmüştür.

Mustafa Koç; endüstri ilişkilerinde sendikal yaşamı kurumsal ilke haline getirdiğinden dolayı bizim için farklıdır ve hep öyle kalacaktır. Eserleri, hizmetleri ve sendikal yaşama gösterdiği kabul ve anlayışla daima yaşayacak ve anılacaktır. 

Türk Metal Genel Yönetim Kurulumuz adına ve Koç Holding bünyesinde çalışan binlerce üyemiz adına Mustafa Koç’a Allah’tan rahmet, başta Koç Holding Ailesi olmak üzere, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun… 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol