BAŞSAĞLIĞI VE GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
BAŞSAĞLIĞI VE GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
İzmir Cevher Döküm işyerimize ait servis aracının kaza geçirmesi sonucu bir üyemiz vefat etti, biri yoğun bakımda olmak üzere 15 üyemiz de yaralandı. Genel Başkanımız Pevrul Kavlak başsağlığı ve geçmiş olsun mesajı yayınladı.
 
İzmir Cevher Döküm Çiğli İşletmesinde çalışan üyelerimiz 15 Mart günü 07:00 vardiyasına giderken İzmir Karşıya ilçesinde servis aracı ile kaza geçirdi. Kazada üyelerimizden Gamze Buran maalesef hayatını kaybederken kazada yaralananlardan Sabahattin Keleş ise ağır yaralı olarak yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Servis aracında bulunan diğer 14 arkadaşımız da kazadan yaralı olarak kurtuldu. 
 
Bu acı olay üzerine olay hakkında bilgi alan Genel Başkanımız Pevrul Kavlak Türk Metal Genel Yönetim Kurulu adına bir başsağlığı ve geçmiş olsun mesajı yayınladı. Mesajında şu ifadelere yer verdi:
 
Bugün emeği ve ekmeği için işyerine gitmekte olan Cevher Döküm emekçilerimizin geçirdiği kaza; Türk Metal ailesini derinden üzmüştür. Emekçilerimizin içinde bulunduğu servis aracının kaza yapması sonucu hayatını kaybeden Gamze Buran isimli üyemize Allah'tan rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. 
 
Kazada yaralanan 15 arkadaşımıza da geçmiş olsun diyerek en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını ve Türk Metal olarak yaşanan bu acı olayın bir daha tekrarlanmaması temenni ediyoruz.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol