BİGA 1 NOLU ŞUBEMİZİN 3. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI
BİGA 1 NOLU ŞUBEMİZİN 3. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI

Biga 1 Nolu Şubemizin 3. Olağan Genel Kurulu bugün (23.09.2017) Biga Köşdere Oteli’nde yapıldı. Genel Kurulda Divan Başkanlığına Genel Mali Sekreterimiz Uysal Altundağ seçilirken, Divan Başkan Vekilliklerini İzmir Şube Başkanımız Mürsel Öcal ile Bursa Osmangazi Şube Başkanımız Mesut Erdem yürüttü.

Biga 1 Nolu Şubemizin 3. Olağan Genel Kurul açılış konuşmasını Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Odabaş yaptı. Genel Kurulda delegelere hitaben konuşan Genel Başkan Yardımcımız Odabaş, konuşmasına Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın genel kurul delegelerine gönderdiği başarı dileklerini ileterek başladı. Genel Başkan Yardımcımız Odabaş, sendikamızın son dönemde yaptığı faaliyetlere değindiği konuşmasında sendika olarak 118 bin üyemizi kapsayan 2017 MESS grup toplu sözleşmesine odaklandıklarını ve bu zorlu süreci üyelerimizin de desteği ile başarılı bir şekilde tamamlayacağımıza inandığını söyledi. Genel Başkan Yardımcımız Odabaş, konuşmasına genel kurul delegelerine, genel kurul çalışmalarında başarılar dileyerek tamamladı.

Genel Kurula katılan davetliler arasında, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık,  İÇDAŞ Tesis Direktörü Fuat Ertan Tekin ile İÇDAŞ Personel ve İdari Şefi Serdar Özçelik yer alırken, çok sayıda davetli ve üyemiz de salonda yerini aldı.

Biga 1 Nolu Şubemizin 3. Olağan Genel Kurulunda tek liste ile seçimlere gidilirken Şube Başkanlığına Osman Akkurt, Şube Sekreterliğine Hakan Baytur, Şube Mali Sekreterliğine Yaşar Yılmaz, Şube Teşkilatlanma Sekreterliğine Hasan Öztürk ve Şube Eğitim Sekreterliğine Aykut Demircan seçildiler.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol