BİRLİĞİMİZİ, BERABERLİĞİMİZİ ASLA BOZAMAYACAKLAR
BİRLİĞİMİZİ, BERABERLİĞİMİZİ ASLA BOZAMAYACAKLAR

Van, Elazığ ve Bitlis de art arda yapılan hain saldırılar nedeniyle Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, Türk Metal Genel Yönetim Kurulu adına bir mesaj yayınladı.


Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Ülkemizin birliği ve beraberliğini bozmak isteyen şer odakları kalleş yüzlerini bir kez daha göstererek emniyet güçlerimizi hedef aldı. 17 Ağustos’ta Van Polis Evi önünde, 18 Ağustos tarihinde ise Elazığ Emniyet Genel Müdürlüğü önünde teröristler tarafından bomba yüklü araçlar patlatıldı. Yine 18 Ağustos da Bitlis’in Hizip ilçesinde bu kez askeri araçlarımız terör odaklarının hedefi oldu. 3 ilimizde art arda yapılan kalleş saldırılarda 5’i asker, 4’ü polis, 2’si sivil vatandaş ve 1’i de köy koruyucusu olmak üzere 12 şehit verdik. Yüzlerce vatandaşımızda bu hain ve kalleş saldırılarda yaralandı.

15 Temmuz süreci ve sonrasında günlerce sokaklarda ve meydanlar da demokrasi nöbeti tutan milletimiz tüm Dünya’ya Türk halkının birlikte neler yapabileceğini gösterdi. Ülkemizin huzurunu ve birliğini bozmak isteyen bu eli kanlı teröristler ne yaparsa yapsınlar bu kalleşçe yaptıkları eylemlerle hiç bir zaman hedeflerine ulaşamayacak; birliğimizi, beraberliğimizi asla bozamayacaktır.

Ülkemizi bizler için koruyan ve bu yolda şehit düşen polislerimiz, askerlerimiz ve saldırıda hayatına kaybeden masum vatandaşlarımız için Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Milletimizin başı sağolsun.”

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol