BİRLİKTE HER ENGELİ AŞARIZ
BİRLİKTE HER ENGELİ AŞARIZ

Genel Mali Sekreterimiz İsmail Dursun yeni Otelimiz Anadolu Hotels DownTown Ankara’ya gelen şube kurullarımız ve temsilcilerimize yaptığı konuşmada, “Türk Metal dün olduğu gibi, bugün de yarın da üyelerine hizmet etmeye devam edecektir”


Genel Mali Sekreterimiz İsmail Dursun Çayırova, Gebze Dilovası, Bolu, Kocaeli, Çerkezköy ve İstanbul 1 Nolu Şubelerimizden gelen 64 kişilik eğitim için gelen grubumuza yaptığı konuşmada “el birliği ile ekip olarak hareket ettik, atıl duran tüm yatırımlarımızı hayata geçirdik, Türk Metal dün olduğu gibi, bugün de yarın da üyelerine hizmet etmeye devam edecektir” dedi.

Genel Mali Sekreterimiz Dursun, Genel başkanımız Pevrul Kavlak’ın selamlarını ilettiği konuşmasında Türk Metal’in geçmişte zor zamanlar geçirdiğini, başka bir sendikanın bu kadar badireyi atlatamayacağına ve Türk Metal’in üyeleriyle birlikte bu zor zamanları geride bıraktığına dikkat çekti. “İçinde bulunduğunuz otel boş bir arsa iken şimdi Türk Metal üyelerinin oteli haline geldi” diyen Dursun; Türk Metal’in bugün Türkiye’nin en büyük ve en güçlü sendikası olduğunun altını çizdi.

Eğitim açılışından sonra gelen gruplarla birlikte toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Daha sonra Psikolog Ferda Öztürk tarafından verilen eğitime geçildi. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol