BOSNALI SENDİKACILAR TÜRKİYE’DE
BOSNALI SENDİKACILAR TÜRKİYE’DE

Bosna-Hersek Federasyonu Metal Sendikası üyesi 20 kişilik bir grup, sendikamız tarafından Ankara’da düzenlenen eğitim programına katılmak üzere Türkiye’ye geldi.  


Sendikamız Türk Metal ile Bosna-Hersek Federasyonu Metal Sendikası (Sindikat Metalaca) arasında geçtiğimiz ay imzalanan Dostluk ve İşbirliği Protokolü kapsamında, Bosna-Hersek’ten gelen sendikacılar için bir eğitim programı düzenlendi. Uluslararası Avrasya Metal İşçileri Federasyonu’nun (UAMİF) Ankara’daki Genel Merkezinde 28 Kasım - 2 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen eğitime programına Bosna Hersek Federasyonu Metal Sendikası üyesi 20 sendikacı katıldı.

Bosnalı sendikacılar eğitim son günü sendikamız Genel Merkezini de ziyaret ederek, Genel Mali Sekreterimiz Uysal Altundağ ile görüştüler. Genel Mali Sekreterimiz Altundağ, ziyarette bir haftalık eğitim programı sonrası Bosnalı sendikacıların sorularını cevapladı. Altundağ, Bosnalı sendikacıların yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtirken, eğitim programını tamamlayan 20 kursiyere sertifikalarını takdim etti. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol