BSH’TA GENEL BAŞKANIMIZ KAVLAK'A COŞKU SELİ
BSH’TA GENEL BAŞKANIMIZ KAVLAK'A COŞKU SELİ

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın iş yeri ziyaretleri aralıksız devam ediyor. Çerkezköy Şubemizin örgütlü olduğu işyerlerinden BSH’ı ziyaret eden Genel Başkanımız üyelerimizin yoğun ilgisi ve desteği ile karşılaştı.


Genel Başkanımız Pevrul Kavlak MESS Toplu Sözleşmesi iş yerleri ziyaretlerinde BSH’ı ziyaret ederek 2500’e yakın üyemizle tek tek tokalaşırken, üyelerimiz Genel Başkanımız Kavlak’ı gittiği her bölümde yüzlerce karanfille karşıladılar. Ziyaret sırasında Genel Başkanımız Kavlak’a, Genel Başkan Yardımcımız Süleyman Yıldırım ve Çerkezköy Şube Başkanımız Murat Koçak da eşlik etti.

BSH işyeri temsilcilerimizin ve yüzlerce üyemizin karşıladığı Genel Başkanımız Kavlak, ilk olarak temsilci odamızda daha sonra ise sırasıyla tesislerin içinde bulunan Lojistik, Fırın, Bulaşık, Çamaşır, Acool ve Soğutucu fabrikalarında üyelerimiz ile bir araya geldi. Sözleşmemizin süreci hakkında üyelerimize bilgi veren Genel Başkanımız Kavlak’ın konuşmalarına üyelerimiz tek bir ağızdan söyledikleri sloganlar ile karşılık verdiler.  Genel Başkanımız gittiği her bölümde büyük çoşku ile karşılandı.

Genel Başkanımız Kavlak fabrika ziyareti sonrası BSH İcra Kurulu Üyesi Özcan Aydilek, İnsan Kaynakları Müdür Osman Faruk Kapu ve Fırın Fabrikası Direktörü Muharrem Yamaç ile bir araya gelerek işletme hakkında genel bilgiler paylaştı.

 

 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol