BU ESER TÜRK METAL’DEN ÜYELERİNE ARMAĞANDIR
BU ESER TÜRK METAL’DEN ÜYELERİNE ARMAĞANDIR

Türk Metal’in üyelerine sunduğu son hizmeti Anadolu Hotels DownTown Ankara bugün üyelerimizin eğitim programıyla açıldı. Genel Başkanımız Kavlak; “bu güzel eser, hepimiz için gurur vesilesi, bu otelin açılışında üyelerimiz var” dedi…


Türk Metal Sendikası’nın sosyal sendikacılık anlayışı kapsamında, üyelerine sunduğu hizmetlerden, yatırımlardan sonuncusu olan beş yıldızlı bir otel Ankara’nın tam merkezinde Genel Başkanımız Pevrul Kavlak ve üyelerimizle birlikte açıldı.

Anadolu Hotels Down Town Ankara ismiyle açılan otelimiz hizmetine yaklaşık 200 kişilik grubumuzun eğitim açılışı ile başladı.

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak; “otelin açılışında üyelerimizle bir arada bulunmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyduğunu” belirtti;  “Türk Metal yatırımlarının sonuncusu beş yıldızlı otelimiz, bu güzel eser, hepimiz için gurur vesilesi. Siz üyelerimizi eseri” diyen Kavlak; “sizler, Türkiye işçi sınıfının temsilcileri olarak, Türk Metal’in üyeleri olarak, en iyiye, en güzele layıksınız. Bunun için, bu otelin açılışında üyelerimiz var. Ne devlet protokolü ne siyasiler ne işverenler ne de başka birileri. Yalnızca siz. Sizin eşleriniz, çocuklarınız. Bu ilk gün,  sizden başkasının burada olmasına gönlüm razı olmadı. İstedim ki, yeni otelimizi,  otelin gerçek sahipleriyle açalım” dedi.

Genel Başkanımız Kavlak; “bu eserle sizler kendinizle gurur duyun, ben de sizlerle gurur duyuyorum” diyerek yaşadığı mutluluğu ifade etti.

Genel Başkanımız Kavlak; Bu eserin sahiplerinin Türk Metal üyeleri olduğunun altını çizdikten sonra; konuşmasını şu şekilde tamamladı:

Bunu, bugünleri bize hediye edenlere borçluyuz. Bugünlerimizi, Evinden çıkarken helalleşenlere, ne olacağım diyenlere değil, sendikam için ne yapmalıyım diye kendine soranlara borçluyuz. Çoluğunun çocuğunun rızkından kesip sendikası için harcayanlara, yokluk içinde çabalayanlara, zorluk tanımayanlara, imkânsızı bilmeyenlere borçluyuz. Bu günlerimizi, sevdiklerinden esirgediği vakti, Türk Metal'e verenlere, direniş çadırını borç parayla kuranlara ve bunları asla konuşmayanlara, Bunları konuşmayı ayıp sayanlara borçluyuz. Bu günleri, başka hiçbir şeye ihtiyacı olmadan, Başka hiçbir kimlik aramadan, En zor zamanlarında bile, gururla, Türk Metalliyim diyenlere borçluyuz. Bu yapı, onlara vefa borcumuzdur. Eğer borcumuzun bir kısmını ödeyebilmişsek ne mutlu bize. Ne mutlu güzel insanlara layık olanlara, ne mutlu bugünü, bu anı paylaşanlara, bu yapıda katkısı olanlara, ne mutlu size, ne mutlu bize.

Genel Başkanımız Kavlak; sözlerini üyelerimizin alkışları ve sloganlarıyla tamamlandı.  Daha sonra otelin önünde bir kurban kesilerek dualar edildi.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol