BU ZAFER, HEPİMİZİNDİR!
BU ZAFER, HEPİMİZİNDİR!

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, geçtiğimiz hafta Bursa’da başlattığı fabrika ziyaretlerine yine Bursa’da örgütlü olduğumuz Valeo Bursa işyeri ile devam etti. Genel Başkanımız Kavlak, 27 Şubat 2020 Perşembe günü gerçekleştirdiği ziyarette üyelerimizle bir araya gelirken, 08-16 ile 16-24 vardiyasında çalışan 500’e yakın üyemize hitaben bir konuşma gerçekleştirdi.

***

Valeo Türkiye çalışanı üyelerimizin fabrika girişinde büyük bir coşku ve heyecanla karşıladığı Genel Başkanımız Kavlak, konuşmasında 2019-2021 Grup TİS Sözleşmesinde elde edilen zaferin hep birlikte elde edildiğini vurgularken, Büyük Bursa Mitinginde tarih yazan metal işçilerinin birlikteliğine dikkat çekti. “Kar demeden, kış demeden, soğuk, yağmur, çamur demeden eylem yapan, Büyük Bursa Mitingiyle tüm Türkiye’yi sallayan sizler olmasaydınız o masada her an sizin desteğinizi, arkamızda hissetmeseydik. Emin olun bu zafer olmazdı. Onun için bu zafer, hepimizindir.  En yeni üyesinden en eskisine kadar bütün Türk Metalcilerin bu zaferde payı vardır. Bu zaferde payı olan tüm üyelerimizi gönülden kutluyorum.”

***

Genel Başkanımızın konuşması sırasında Valeo çalışanı üyelerimiz sık sık “Türk Metal’de Nerede Biz Oradayız, Sendika Eğilme İşçilerin Seninle, Valeo Seninle Gurur Duyuyor” sloganları atarken, konuşmasının ardından Genel Başkanımıza yoğun sevgi gösterisinde bulunarak bol bol fotoğraf çekindiler.

***

Genel Başkanımız Kavlak, Valeo işyeri ziyaretinde son olarak Valeo Bursa Genel Müdürü Tuna Arıncı, Valeo Bursa Debriyaj Fabrika Müdürü Zafer Seymen ve Valeo Ülke İnsan Kaynakları Direktörü Alkan Yıldırım ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Valeo işyerinin son durumu ile çalışma hayatının gündeminde yer alan başlıca konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

***

Genel Başkanımız Kavlak’a Valeo Bursa işyeri ziyaretinde Genel Başkan Yardımcımız Uysal Altundağ ile Bursa Osmangazi Şube Başkanımız Mesut Erdem eşlik etti.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol