BURSA ŞUBEMİZ HAYIRLI OLSUN
BURSA ŞUBEMİZ HAYIRLI OLSUN

Sendikamız Türk Metal’in Bursa’da 6. Şubesi Bursa Şubesi; Genel Merkez Yöneticilerimizin ve üyelerimizin katılımı ile açıldı.


Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’ın yaklaşık 1 yıl önce “Bursa’da 1 yıla kadar 6. Şubemizi açacağız” sözünün ardından Bursa Şubemiz 6. şube olarak açıldı. Genel Başkan Yardımcımız Mesut Gezer ve Genel Sekreterimiz Yücel Yücel açılış için müteşebbis heyeti kurulan ve hizmetlerine başlayan şubemizin Bursalı metal işçilerine hayırlı uğurlu olmasını dilediler.

Genel Başkan Yardımcımız Gezer; Bursa’da görev yapan Şube Başkanlarını, Bursa Nilüfer Şube temsilcilerini ve Bursa 3 Nolu şube temsilcilerini bilgilendirdiler. Müteşebbis heyetinde Şube Başkanı Yılmaz Özlütürk, Şube Sekreteri Adem Yılmaz, Şube Mali Sekreteri Ersoy Yenizağra, Şube Teşkilatlandırma sekreteri Yalçın Civan ve Şube Eğitim Sekreteri Selda Tekman yer aldılar. Kurulların açıklanması ile toplantı sona erdi. Hemen ardından yeni şube ziyaret edildi. 

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol