BURSA ŞUBEMİZ HİZMETE AÇILDI
BURSA ŞUBEMİZ HİZMETE AÇILDI

Sendikamız Türk Metal, Bursalı metal işçilerine daha kolay hizmet götürmek ve üyeler ile sendika arasındaki iletişimi daha sağlıklı bir ortamda devam ettirtmek amacıyla Bursa Şubesi’ni hizmete açtı.


Türk Metal Sendikası, Bursa’da artan üye sayısına paralel olarak şube sayısını da artırmaya devam ediyor. Sendikamız Bursa’da 8. Şubesi olan Bursa Şubesi’ni, 13 Nisan 2021 tarihinde Bursalı metal işçilerinin hizmetine açtı. Bursa Şubemizin açılışın duyurulduğu toplantıya Genel Başkan Yardımcımız Uysal Altundağ, Bursa’da faaliyet gösteren şubelerimizin yöneticileri ile Bursa Şubesi’ne bağlanan işyerlerinde görev alan işyeri sendika temsilcileri katıldı.

Yeni kurulan Bursa Şubemizin Şube Başkanlığı görevine getirilen Bursa Kadın Kolları Bölge Temsilcisi Selda Tekman, sendikamız Türk Metal’in ilk kadın Şube Başkanı olarak görevine başladı. Bursa Şubemizin Şube Sekreterliğini Hakan Malçok, Şube Mali Sekreterliğini Cem Yıldırım, Şube Teşkilatlandırma Sekreterliğini Bahadırhan Zeytun, Şube Eğitim Sekreterliğini ise İsmail Sarı yürütecek.

Bursa Şubesinin açılışının duyurulduğu toplantının ardından Genel Başkan Yardımcımız Uysal Altundağ, Bursa Şube Başkanımız Selda Tekman ile yeni şubemize bağlanan işyerlerini ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yalçın Yeşilova, Aptiv Bursa Fabrika Müdürü Levent Öner ile İnsan Kaynakları Müdürü Yasemin Demirel, TKG Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Tayyar Katrancı, Tecasa Isı Kontrol Genel Müdürü Kadir Can Durukan ve Formfleks Gurubu CEO'su Dr. Nazım Serhatlı ile Teknik Yatırımlar ve Teknolojik Gelişim Direktörü Ömer Şanlı ile çalışma hayatı ve fabrikaların genel durumu ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca yeni şubemiz hakkında bilgilendirme yapıldı. Genel Başkan Yardımcımız Altundağ ile Bursa Şube Başkanımız Tekman, ziyaretler sırasında üyelerimizle de bir araya geldi.   

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol