ÇANAKKALE SADECE ZAFER DEĞİL, DESTANDIR...
ÇANAKKALE SADECE ZAFER DEĞİL, DESTANDIR...

Genel Başkanımız Pevrul Kavlak sendikamız Türk Metal’in Genel Yönetim Kurulu adına Çanakkale Zaferimizin 100. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında şu ifadelere yer verdi.


18 Mart 2015… Bugün Çanakkale Zaferinin 100.yıldönümü… Çanakkale Zaferi, tam bir asır önce Türk tarihinin şerefli sayfalarına altın harflerle yazılmış bir destandır. Vatan sevgisi ve iman gücü ile kendini donatan Türk Milleti, savaşarak Çanakkale’yi geçebileceği gafletine düşen ve o dönemin en güçlü silahlarına sahip olan emperyalizmi büyük bir hezimete uğratmıştır.

Çanakkale Zaferi ile Türk’üyle, Kürt’üyle, Laz’ıyla, Çerkez’iyle, Boşnak’ıyla, Arap’ıyla, Müslüman’ı ve gayrimüslimiyle Türk Milletinin onca yokluğa rağmen neler yapabileceği tüm dünyaya ilan edilmiştir.

Bugün içinde bulunduğumuz süreçte, tarihimize, şehitlerimize ve onların bizlere bıraktığı kutsal emanetlere sahip çıkarak, devletimizin, milletimizin hak ettiği saygıyı görmesi için birlik ve beraberlik içinde olmalıyız… Bunu başardığımız takdirde Çanakkale Ruhu yeniden canlanacaktır.

Türk Metal olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin tarih sahnesinde yer almasında birinci derecede rol oynayan, Çanakkale Zaferi’nin 100. yıl dönümünde Büyük Önder Atatürk’ü, Çanakkale şehitlerimizi ve bugüne dek vermiş olduğumuz tüm aziz şehitlerimizi Şehitler Günü münasebetiyle bir kez daha saygı ve şükranla anıyor, Yüce Allah’tan rahmet diliyoruz.

Alın terinin karşılığını almak, güvenceli çalışma koşulları ve yüzbinlerin dayanışma gücüne sahip olmak için siz de hemen Büyük Türk Metal Ailesine katılın!

Türk Metal'e Üye Ol
Türk Metal'e Üye Ol